Sinds 1863 creëert Immobel levenskwaliteit

Ervaring troef

Immobel is niet alleen de grootste beursgenoteerde projectontwikkelaar van België, maar ook de meest ervaren. Sinds 1863 ontwikkelt en verkoopt Immobel innovatieve stadsprojecten.

Kwaliteit in alle opzichten

Bij elk project staat alles in het teken van leefbaarheid. Immobel speelt feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. Door te kiezen voor doordachte architectuur en zeer kwalitatieve materialen verhoogt Immobel de levenskwaliteit van de bewoners. Oostende heeft alle troeven om die missie te doen slagen. Het geloof in de ‘Koningin der Badsteden’ is dan ook groot.

Sterke Europese speler,
sterk team

Door de dynamische strategie en de inzet van zo’n 200 talentvolle medewerkers bouwde Immobel een veelzijdige expertise uit in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen. De beurskapitalisatie van Immobel bedraagt meer dan 500 MEUR. Hierdoor wordt het bedrijf algemeen erkend als een van de marktleiders.

De portefeuille telt vandaag meer dan 800.000 m² in fase van ontwikkeling, zowel in België, het Groothertogdom Luxemburg en Polen. En 145.000 m² in Frankrijk door het verwerven van de Groep Nafilyan & Partners.

 

Interesse? Contacteer ons