Ruime nieuwbouwappartementen met instant vakantiegevoel

365 dagen vakantie, wat denkt u daarvan? In deze adembenemende appartementen hangt het hele jaar door een vakantiesfeer. U kijkt uit over de zee of de polders en geniet van een binnentuin zo groot als een voetbalveld.

Een O’Sea appartement biedt u het beste van twee werelden: zee én groen. Heerlijk om permanent in te wonen, als tweede verblijf te gebruiken of om te verhuren. Wat u ook verkiest, O’Sea bezorgt u rust op alle vlakken.

De unieke troeven van uw O’Sea-appartement

  • Ruime, kwalitatieve appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
  • Binnentuin zo groot als een voetbalveld met een paviljoen als ontmoetingsplaats
  • Alle comfort (winkels, restaurants, strand, openbaar vervoer, …) binnen handbereik en toch omgeven door een aangename rust
  • Keuze uit zicht op zee, hinterland of op de groene binnentuin
  • Doordachte architectuur met hoogstaande afwerking en inpandige terrassen
  • Duurzame technieken: lage energiekost en 50% korting op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
  • Comfortabel leven: parkingplaatsen, fietsenstallingen, Bringme boxen, opbergruimtes, …
  • Vanaf 299.000 euro met zeezicht.

Letterlijk en figuurlijk van hoog niveau

Niet enkel de ligging, ook de kwalitatieve afwerking is buiten categorie. De doordachte architectuur met twee torens van 20 en 18 verdiepingen hoog en aansluitende schoudergebouwen, zorgt voor een enorm ruimtegevoel en een schitterend zicht vanuit elk appartement. U kan kiezen tussen zicht op zee of leven in het groen.

Uw trots in de branding

In O’Sea vindt u ongetwijfeld wat uw zoekt: van een ruim appartement met een, twee of drie slaapkamers tot een unieke penthouse met een fantastisch zicht. De inpandige terrassen houden u uit de wind, terwijl gezonde zeelucht u omringt. Wedden dat telkens u in O’Sea toekomt eens héél diep zal inademen?

Three women on a bench at the beach

Groen vanbinnen en vanbuiten

De gigantische binnentuin en de groendaken zorgen voor een zee van groen. De milieuvriendelijke en innovatieve technieken, zoals ecologische vloerverwarming en -koeling, maken uw appartement future proof. Bovendien geniet u van een lagere energierekening én een korting van 50% op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

The place to sea

O’Sea is niet alleen heerlijk om naar te kijken, maar ook om te beleven. Alles draait hier om kwaliteit. Uw levenskwaliteit. De grote binnentuin, het vele groen, de bankjes, de petanquebaan, de schommel en het overdekte paviljoen van 210m2 voor gemeenschappelijke activiteiten maken van O’Sea de ideale ontmoetingsplek voor alle leeftijden.

Kom uw droomzicht uitkiezen

Bel ons op 050/946 946 of verstuur uw vraag hiernaast. Wij bezorgen u snel alles wat u zoekt.

U bent ook welkom op ons infokantoor ter plaatse: Troonstraat 222, 8400 Oostende.

Een kijkje nemen in O’Sea? Dat kan. Vink gewoon dit vakje aan en vul hieronder uw gegevens in. We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Kies een optie
Kies een tijdslot
Kies een optie
Interesse? Contacteer ons